Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

http://news.if.ua

Середа, 27 червня 2012, 14:26

Умови надання кредитів "Доступне житло" можуть бути змінені за бажанням громадян

За бажанням українців умови надання кредитів "Доступне житло" можуть бути змінені. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Нова програма не тільки дає можливість отримати нове житло тисячам українських громадян, вона дає нове дихання вітчизняному житловому будівництву. Необхідно удосконалити порядок надання кредитів, врахувати пропозиції, які надходять з регіонів щодо розміру першого внеску та інших умов кредитного договору", - заявив Азаров.

Також за його словами, "Доступне житло" "має стати таким насправді для будь-якого українця та його родини".

"Не достатньо просто перерахувати кошти будівельникам, коли широко не відомі умови отримання пільгового іпотечного кредиту. Не можна реалізувати будівництво, коли не відомо як можна буде ці квартири отримати і на яких умовах", - додав прем'єр.

Він також нагадав, що сьогодні в Україні висловили бажання отримати пільговий кредит більше 7,5 тис. чоловік і що для участі в програмі відібрано 4 тис. 710 квартир.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.