Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

comments.ua

Понеділок, 8 червня 2015, 10:06

Розпочався ремонт траси Львів-Радехів-Луцьк

ремонт дороги

Львівські дорожники розпочали класти асфальт на автодорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Дорожні підприємства розпочали роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на ділянці км 32+600 на підході до села Сілець до межі області.

Попередньо проведено роботи з відновлення профілю щебеневої основи, холодного фрезерування асфальтобетонного дорожнього покриття.

Наразі рух транспорту на  ділянці проведення робіт здійснюється у реверсному режимі.

«Потужностей підрядної організації  достатньо для проведення ремонту даної автодороги ще до кінця поточного року. Однак, темпи виконання робіт в зазначені терміни напряму залежать від фінансування». – наголосив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко.

Нагадаємо, повністю ремонт ділянки дороги Львів-Радехів-Луцьк з врахування погодних умов і за умови стабільного фінансування буде завершено наприкінці 2015 року.

Виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ  «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Проектом Постанови Кабміну на  фінансування ремонтних робіт ділянки дороги Львів-Радехів-Луцьк на ділянці км 32+600 до межі області у 2015 році передбачено виділити 43 млн. грн.

Ремонтні роботи на ділянці  дороги Львів-Радехів-Луцьк розпочато в квітні поточного року за кошти державного бюджету.

Ділянку дороги Львів-Радехів-Луцьк як біле шосе збудовано у 1933 році. Протягом 1959-1961 р. виконано перевід білого шосе в чорне просоченням і шаром зносу з холодного асфальтобетонну. Капітального ремонту не проводили.

Цього року з бюджету області виділено понад 139 млн грн на ремонт аварійних ділянок доріг на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.