Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

міліція

mydim.ua

Понеділок, 8 червня 2015, 11:43

Канада тренуватиме нову українську міліцію

міліція

Канада виділить 5 млн. доларів для тренувальної місії нової патрульної поліції України.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Канада вирішила виділити 5 млн. канадських доларів на проведення тренувальної поліцейської місії для нової патрульної поліції України.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк за підсумками зустрічі з Прем’єр-міністром Канади Стівеном Гарпером у суботу, 6 червня.

«Це реальна допомога для того, щоб Україна була сильною і безпечною державою», - сказав Арсеній Яценюк.

Глава уряду також підкреслив, що в найкоротші терміни очікується прибуття канадських військових для проведення тренувань Національної гвардії України.

«Канада є одним із найсильніших союзників України, і від імені уряду України хочу подякувати народу Канади і персонально прем’єр-міністру за його чітку й сильну позицію і за допомогу Україні», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Глави урядів України та Канади побували на тренуваннях підрозділів міліції та оглянули зразки військового спорядження, переданого урядом Канади в рамках технічної допомоги Україні.

Нагадаємо, наразі триває конкурсний відбір кандидатів на посади у патрульній службі поліції Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.