Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка медична допомога

tsn.ua

Понеділок, 8 червня 2015, 14:22

У Львові лікарні передали «швидку» за 750 тис. грн

швидка медична допомога

Сьогодні Військово-медичному клінічному центру західного регіону місто передало «швидку» за 750 тис. грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» придбало автомобіль швидкої медичної допомоги за 750 тис. грн у заводу «ЕлектронМаш» ДП ПАТ «Концерн-Електрон».

Карету швидкої допомоги сьогодні передали Військово-медичному клінічному центру західного регіону.

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, машину вже сьогодні будуть використовувати при транспортуванні поранених, які мають прибути у львівський аеропорт зі сходу України.

«Ми сьогодні спільно з керівництвом заводу «Електрон» передаємо військовому госпіталю машину. Ця машина спеціально виготовлена, враховуючи потреби військових медиків, щоб можна було достатньо швидко транспортувати поранених до можливостей отримати стаціонарне лікування», - заявив Андрій Садовий.

За його словами, кошти на медичне авто були передбачені у міському бюджеті для потреб військового госпіталю. 

Це автомобіль швидкої допомоги типу В, який розроблено та обладнано для транспортування пацієнтів, здійснення основного медичного догляду та нагляду за ними.

Вартість закупівлі - 750 тис грн. Саме за стільки запропонував автомобіль «Концерн-Електрон». Його єдиний конкурент – ТОВ фірма «Гал-Дизайн» – пропонувало «швидку» за майже 818 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.