Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СК "Сокіл"

Понеділок, 8 червня 2015, 16:38

ФК «Львів» та місто воюють за СК «Сокіл»

СК "Сокіл"

У п’ятницю СК «Сокіл», який орендує ТзОВ «ФК «Львів», повертали в комунальну власність.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У п’ятницю, 5 червня, відбулося виконання рішення Господарського суду Львівської області від 22 січня 2015 року про вивільнення і повернення приміщення комунальної власності СК «Сокіл» (вул. Патона, 1), яке є на балансі ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради».

На місце виконання рішення суду прибули державний виконавець, представник стягувача (управління комунальної власності), балансоутримувач та представники боржника (ТзОВ «ФК «Львів») та державний виконавець. Представник ТзОВ «ФК «Львів» не погоджувався повернути стадіон у комунальну власність.

«Є спортивний комплекс «Сокіл», який свого часу місто дало в оренду, для того, щоб облаштувати там новий сучасний стадіон для Євро-2012. Орендар не виконав своїх зобов’язань, натомість, якимось чином цей стадіон перейшов у власність інших людей. Два роки тривала судова тяганина, було повністю доведено право міста оперувати цією ділянкою і тим комплексом. І власне в п’ятницю за сприяння виконавчої служби ми повертали це в комунальну власність», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.