Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"Арена Львів"

Понеділок, 8 червня 2015, 17:23

13 червня збірна України проведе відкрите тренування на "Арені Львів"

"Арена Львів"

На стадіоні "Арена Львів" відбудеться відкрите тренування збірної України з футболу, яке проходить перед кваліфікаційним матчем Євро-2016 між командами України та Люксембургу.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Перед кваліфікаційним матчем Україна - Люксембург 14 червня на стадіоні "Арена Львів" відбудеться відкрите тренування збірної кваліфікаційний матч Євро-2016 між збірними України та Люксембургу.

За словами організаторів, основною метою заходу є залучення дітей до спорту з тим, щоб вони згодом відчули себе членами великої футбольної родини, а перші паростки пізнання футбольної справи заклали міцний фундамент майбутніх спортивних звершень, вхід на відкрите тренування вільний.

Нещодавно УЄФА заснував власний Дитячий фонд, покликаний надавати допомогу дітям, які її особливо потребують. Започаткований в ньому і проект з підтримки дітей з різними вадам, особливо з аутизмом.

По закінченню тренування запланована автограф-сесія та вручення чисельних подарунків від компанії "Adіdas".

Нагадаємо, вартість квитків на кваліфікаційний матч Євро-2016 між збірними України та Люксембургу складає 60, 100, 150, 200, 250, 350 грн. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.