Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт Львів

ipress.ua

Вівторок, 9 червня 2015, 15:09

AtlasJet здійснюватиме 2 рейси зі Львова

аеропорт Львів

Державіаслужба надала авіакомпанії AtlasJet Україна дозволи на експлуатацію 6 повітряних ліній, 2 з них – зі Львова.

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Сьогодні, 9 червня, комісія з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній Державної авіаслужби видала ряд призначень на внутрішні та міжнародні напрямки. 

"Час на подання та розгляд документів був обмежений, а ситуація вимагала термінових рішень, відтак комісія розглянула лише частину заяв, зосередившись на тих напрямках, що не мають обмежень відповідно до угод про повітряне сполучення", - йдеться у повідомленні.

Інші заявки будуть розглянуті на наступному засіданні комісії, яке заплановане на кінець червня.

За результатами засідання AtlasJet отримала дозволи здійснювати перевезення за маршрутами Львів-Москва, Львів-Мадрид, Одеса-Москва, Херсон-Стамбул, Запоріжжя-Стамбул, Київ-Кутаїсі.

Регулярність всіх рейсів – 7 разів на тиждень.

Компанія «Міжнародні авіалінії України» отримала 8 нових міжнародних призначень: Київ-Кутаїсі (3 рейси на тиждень), Одеса-Вільнюс (2 рейси на тиждень), Одеса-Санкт-Петербург та Одеса-Москва (по 7 рейсів на тиждень), Львів-Мадрид (1 рейс на тиждень), Вінниця-Гданськ (4 рейси на тиждень), Вінниця-Берлін (3 рейси на тиждень), Харків-Варшава (2 рейси на тиждень).

Всього комісія отримала 64 заявки від 2 компаній: 29 заявок на міжнародні напрямки від AtlasJet та 25 заявок на нові напрямки від компанії МАУ (з яких 4 – на внутрішні українські рейси).

Крім цього авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» подала документи на збільшення частоти рейсів на 10 міжнародних напрямках.

Нагадаємо, 22 травня у аеропорті «Львів» авіаперевізник «Міжнародні Авіалінії України» презентували рейс Тель-Авів – Львів-Тель-Авів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.