Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паспорт

lowcostavia.com.ua

Вівторок, 9 червня 2015, 16:15

У Львівської міграційної служби з'явився новий очільник

паспорт

Керівником міграційної служби Львівської області призначили Володимира Бабунича.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Сьогодні, 9 червня, керівному складу ГУ ДМС України у Львівській області представили нового керівника Володимира Бабунича. 

Представив нового очільника Львівської області начальник управління забезпечення діяльності керівництва ДМС України та зв’язків з громадськістю Петро Васьков.

Новий керівник служби призначений тимчасово виконуючим обов’язки начальника Головного управління ДМС України у Львівській області головою ДМС України Сергієм Радутним наказом №439-к від 9 червня 2015 року.

Володимир Бабунич працював заступником начальника Головного управління – начальник управління з питань громадянства, реєстрації та роботи з громадянами з тимчасово окупованої території України ГУ ДМС України у Львівській області, т.в.о. начальника ГУ ДМС України у Львівській області.

Нагадаємо, з 10 лютого на посаді т.в.о. начальника Держміграційної служби Львівщини перебував Мирослав Брославський, який до цього очолював відділ централізованого оформлення паспортних документів №3.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.