Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Айварас Абромавичус

Вівторок, 9 червня 2015, 18:02

Айварас Абромавичус відвідав львівську корпорацію Електрон

Айварас Абромавичус

Сьогодні Львівщину, зокрема, на корпорацію "Електрон" відвідав Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус.

Сьогодні, 9 червня, Айварас Абромавичус, під час свого візиту на "Електрон", поспілкувався із президентом корпорації Юрієм Бубесом, відповів на запитання журналістів, а також оглянув виробництво корпорації.

У приміщеннях заводу знаходився один майже готовий ширококолійний трамвай, що був зроблений на замовлення однієї із фірм зі Санкт-Петербурга, та тролейбус, виготовлений з використанням інноваційних технологій.

Міністр повідомив, що на продукцію "Електрону" є попит в Естонії, Латвії, Румунії.

"Ми зрозуміли, що в питанні сертифікації, переходу до європейських стандартів на треба пришвидшитись. На жаль, у нас застарілі стандарти, які не відповідають європейським. Ми приєднуємося до програми СОТ щодо держзакупівель. До кінця року ми маємо приєднатися, що дозволить нашим виробникам мати доступ до дерзакупівель інших країн", – заявив Айварас Абромавичус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.