Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет під ЛДФА

Середа, 10 червня 2015, 12:20

Студенти ЛДФА пікетують проти приєднання до Франкового вишу

пікет під ЛДФА

Сьогодні у Львові студенти Львівської державної фінансової академії пікетували проти приднання до ЛНУ ім. Івана Франка.

Пікет відбувся 10 червня під стінами ЛДФА, на нього зібрались більше 100 студентів, серед них були й викладачі академії.

"Ми відстоюємо своє право заробити на проживання, ми просто залишимось без роботи. Ми не розуміємо на яких підставах нас приєднують до університету Франка, ніхто не висунув нам ніяких звинувачень щодо викладання" – розповідає доцент Львівської державної фінансової академії Валентин Дулюк.

Студенти тримали в руках плакати з такими галасливими фразами "Не робіть для нас без нас", Чужого нам не треба, своє не віддамо!", Досить експериментів! Не заважайте вчитись", "ЛДФА – не майно, а живі люди".

Також активісти організували вільний мікрофон, отож всі охочі, як студенти так й викладачі, могли висловити свою думку та побажання.

Нагадаємо, нещодавно викладачі ЛДФА звернулися до високопосадовців з проханням припинити реорганізацію навчального закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.