Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

безпілотник

unn.com.ua

Середа, 10 червня 2015, 14:34

Військовим в АТО передали львівський безпілотник

безпілотник

Сьогодні у Львові передали новий літак-безпілотник заступникові командира мінометної батареї 24 окремої механізованої бригади Тарасові Гривулу. 

Про це повідомляє прес-служба компанії SoftServe.

Це вже п’ятий літак-безпілотник, до виготовлення якого долучилися працівники компанії SoftServe. Попередні чотири сьогодні активно використовують на фронті для розвідки і коригування вогню. Цей безпілотник пан Тарас отримає замість збитого нещодавно в АТО.

Як наголошують у компанії, процес виготовлення цих безпілотників — це комплексна робота ентузіастів, які у такий спосіб хочуть допомогти нашим військовим. Працівники компанії SoftServe розробляють програмне забезпечення для апаратів аеророзвідки.

Закупівля комплектуючих здійснюється за фінансової підтримки Благодійного фонду "Відкриті очі" компанії SoftServe, який наповнюється доброчинними пожертвами працівників та бюджетом компанії.

Як свідчить досвід, для ефективного використання безпілотників під час розвідувальних операцій необхідно вміти ним керувати, тому потрібна спеціальна підготовка пілотів. З цією метою Академії Сухопутних військ компанією SoftServe передано тренажер, на якому курсанти відпрацьовують навики керування безпілотниками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.