Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телебачення

news.metamarket.ua

Середа, 10 червня 2015, 16:17

На Львівщині закрили фірму, яка незаконно транслювала футбольні канали

телебачення

У Перемишлянах закрили підприємство, яке незаконно транслювало телепрограми «Футбол 1» та «Футбол 2» понад 1500 клієнтам.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

16 квітня до правоохоронців звернулися представники юридичної фірми, які повідомили, що одне з приватних підприємств Львівщини незаконно ретранслює телевізійні канали «Футбол 1» та «Футбол 2», порушуючи вимоги Закону України «Про авторське право та суміжні права».

Працівники відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУ МВС України у Львівській області встановили, що незаконна ретрансляція телеканалів здійснювалася з Перемишлян. З приміщення працівники міліції вилучили 16 супутникових приймачів, два модулятори, установчі документи приватного підприємства, списки абонентів та квитанції про оплату послуг кабельного телебачення.

«Під час проведеного санкціоновано обшуку в приміщенні приватного підприємства, ми встановили, що підприємці незаконно ретранслюють 46 каналів, в тому числі «Футбол 1» та «Футбол 2» понад 1500 своїм клієнтам упродовж двох останніх років», - розповів начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Олег Кріп.

Наразі за розпочато досудове розслідування за порушення авторського права і суміжних прав.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.