Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Середа, 27 червня 2012, 16:43

Нардеп Писарчук відзначив, що Львів та Україна достойно провели Євро-2012

Достойним проведенням Чемпіонату Європи з футболу 2012 року Україна та Львів зокрема продемонстрували світу свою європейськість більше, аніж усі політики та політичні партії своїми деклараціями та гаслами за роки незалежності. Таку думку висловив народний депутат, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук. Про це повідомляє прес-служба народного депутата України Петра Писарчука.

Україна не заявами, а конкретною роботою показала свою європейськість. «Якщо англійські вболівальники подали позов на BBC, який вимальовував Україну як расистську державу, то це вже наближає нас до Європи», - переконаний П. Писарчук.

Керівництво УЄФА заявило, що Євро-2012 в Україні і Польщі – це один із найкращих чемпіонатів за історію організації як за прибутками, так і за кількістю відвідувачів. «Цим треба пишатись і розуміти, що саме завдяки Президентові України Віктору Януковичу за останні два роки вдалося витягнути підготовку до Євро-2012 і врятувати Україну від європейської ганьби», - зазначив Петро Писарчук.

Петро Писарчук разом з тим наголошує, що європерспективи України залежать не лише від Єврочемпіонату з футболу. Для того, щоб Україна стала дійсно шанованою у світі державою, треба ще багато трудитись, - переконаний нардеп.

Нагадаємо, у неділю, 1 липня, на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться фінальний матч Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.