Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АТ "Дельта банк"

strichka.com

Середа, 10 червня 2015, 17:04

Завтра вкладникам "Дельта Банку" повертатимуть гроші

АТ "Дельта банк"

З 11 червня вкладникам неплатоспроможного "Дельта Банку" повертатимуть кошти.

Про це повідомила Українська правда.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб буде виплачувати гарантовані державою вклади до 200 тис грн вкладникам неплатоспроможного "Дельта Банку" з 11 червня через чотири банки: "Ощадбанк", "Укрексімбанк", "Укргазбанк" і "Приватбанк".

"З 11 червня 2015 року ПАО "Дельта банк" починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 3 березня 2015 включно і за договорами банківського рахунку (поточні і карткові рахунки). Виплати коштів здійснюватимуться через установи чотирьох банків", - зазначили у Фонді гарантування вкладів.

Нагадаємо, у березні Нацбанк України відніс АТ "Дельта Банк", ПАТ "Кредитпромбанк" і ПАТ "Омега-банк" до категорії неплатоспроможних.

Національний банк ще на початку 2014 року надав АТ "Дельта Банк" кредити на підтримання ліквідності на суму 4 150 млн. грн., а після погодження програми капіталізації банку у вересні 2014 року – стабілізаційний кредит на суму 960 млн. грн. Ці заходи тимчасово покращували ситуацію в банку, однак не призвели до значного поліпшення фінансового стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.