Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військовослужбовці

ua.112.ua

Четвер, 11 червня 2015, 10:57

Україна відмінила угоди про військове співробітництво з Росією

військовослужбовці

В Україні вступила в силу денонсація угод з РФ про військове співробітництво.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні, 11 червня, набирають чинності закони України "Про денонсацію угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про співробітництво у військовій галузі".

Зокрема в Україні набирає чинності закон України "Про денонсацію угоди між Україною і РФ про співробітництво в галузі воєнної розвідки".

Також набув чинності закон України "Про денонсацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про взаємну охорону секретної інформації".

Крім того, набув чинності закон "Про денонсацію Угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про організацію військових міждержавних перевезень та розрахунки за них".

Також набув чинності закон України "Про денонсацію угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про транзит через територію України військових формувань Російської Федерації, які тимчасово знаходяться на території Республіки Молдова".

Нагадаємо, Верховна Рада денонсувала п'ять угод з РФ 21 травня 2015 року. Також нардепи визнали агресію Росії проти України та затвердили 20 квітня – початком її втручання та збройного нападу на Україну.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.