Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

завод "Іскра"

explorer.lviv.ua

Четвер, 11 червня 2015, 11:45

Приватизацію частини газопроводу у Винниках визнали незаконною

завод "Іскра"

Документацію щодо приватизації частини газопроводу високого тиску ГРС "Винннки" - ВО "Іскра" суд визнав недійсною.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Господарський суд Києва задовільнив позов прокуратури Львівської області про визнання нечинною документацію щодо приватизації частини газопроводу. 

Підставою для цього стали результати моніторингу судових рішень, постановлених судами апеляційної інстанції, які стосуються майнових спорів у Львівській області.

Зокрема, тоді було з’ясовно, що під час приватизації майна державного підприємства "Львівський електроламповий завод ВО "Іскра" в його статутний фонд було незаконно включено 9 км. трубопроводу газотранспортної системи України.

У зв’язку з цим, прокуратурою Львівської області заявлено позов про визнання незаконною приватизацію цього об’єкта та закріплення права власності на нього за державою.

Нагадаємо, газопровід ГРС "Винники" – ВО "Іскра" збудовано в 1979 році підприємством Львівський електроламповий завод ВО "Іскра" за кошти державного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.