Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

Четвер, 11 червня 2015, 14:38

Гірняк вимагає від Садового розглянути звернення львів’ян

Володимир Гірняк

Гірняк вимагає від Садового не блокувати 145 звернень львів’ян через чиїсь інтереси.

Про це повідомляє ЛОО «Громадянська позиція».

Співкоординатор депутатської групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк звернувся до міського голови Львова Андрія Садового щодо порушення мерією законодавства під час розгляду низки проектів ухвал.

В той час як законом передбачено розгляд звернень громадян протягом 30 днів, з’ясувалось, що 145 таких звернень лежать у мерії вже місяцями.

Відтак, депутат просить міського голову включити у порядок денний сесії проекти ухвал, до яких немає зауважень і які досі не розглядались  із абсолютно незрозумілих причин. 

«Ті сотні проектів, які сьогодні заблоковані через таке чиновницьке недбальство чи чийсь інтерес – це нові робочі місця і це мільйони гривень, недоотриманих бюджетом міста», - наголосив Володимир Гірняк.

Нагадаємо, ЛОО «Громадянська позиція» підтримала львів'ян у протесті проти забудови парку на вул. Стрийській, де уже вирубали 2 тисячі дерев.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.