Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

гроші

rivnist.in.ua

Четвер, 11 червня 2015, 17:54

Львівщина передала понад 7 млрд грн до держбюджету

гроші

За 5 місяців до державного бюджету у Львівській області мобілізовано понад 7 млрд грн доходів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Упродовж січня-травня 2015 року бюджет Львівської області поповнився на 2 мільярди 53 мільйони гривень податків і неподаткових платежів. Ця сума на 608,5 мільйона гривень (на 42,1%) більша, порівняно з відповідним періодом 2014 року.

Як повідомили у департаменті фінансів Львівської ОДА, до загального фонду місцевих бюджетів області мобілізовано понад 1,96 мільярда гривень податків та платежів.

Щоправда, не виконали план у містах Борислав і Самбір.

Також низка платників податків упродовж січня-травня 2015 року суттєво зменшили, порівняно з відповідним періодом минулого року, обсяги сплати податку на доходи фізичних осіб.

Це, зокрема, філія ГПУ "Полтавагазвидобуваня" ПАТ "Укргазвидобування" (на 2,6 млн. грн.), ПАТ "Ідея Банк" (на 1,8 млн. грн.), ПАТ "Миколаївцемент" (на 1,4 млн. грн.), Львівський Регіональний СП ДП ОПР "Украерорух" (на 1,2 млн. грн.), ВАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат" (на 1,2 млн. грн.), ПРАТ "Галичина" (на 1,1 млн. грн.), ПАТ "Іскра" (на 1,1 млн. грн.).

До державного бюджету за звітний період по Львівській області мобілізовано понад 7 мільярдів гривень доходів. Це становить 145,7% до надходжень за аналогічний період 2014 року.

Також за січень-травень 2015 року відсутня заборгованість з оплати праці працівникам бюджетних установ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.