Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шини під податковою

facebook.com

Четвер, 11 червня 2015, 17:17

Керівника податкової Львівщини можуть призначити до 16 червня

шини під податковою

Синютка звернувся до голови ДФС про призначення керівника податкової на Львівщині до 16 червня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 11 червня, голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав звернення голові Державної фіскальної служби України Романові Насірову про підтримку призначення одного з переможців конкурсу на керівника Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.

"Звертаюся з проханням внести для погодження кандидатуру Маркіяна Мальського для призначення на посаду керівника фіскальної служби у Львівській області. У випадку Вашої пропозиції на посаду керівника ДФС у Львівській області Михайла Коропецького – готовий погодити його кандидатуру, як одного з переможців відкритого конкурсу", - йдеться у листі.

За його словами, кандидатура керівника податкової Львівщини повинна бути призначена до 16 червня.

"Зважаючи на загострення ситуації, пов’язаної з призначенням керівника ДФС, та у зв’язку з заявою громадськості про готовність переходити до більш радикальних дій у разі подальшого затягування процедури призначення керівника, прошу прийняти остаточне рішення до вівторка 16.06.2015", - йдеться у листі.

Нагадаємо, під податковою на вул. Стрийській у Львові чергують громадські активісти. Протестувальники вимагають від керівництва ДФС України негайного призначення керівника львівської податкової за результатами конкурсу.

Якщо керівник так і не буде призначений. то активісти погрожують повністю заблокувати приміщення податкової.

Наразі, як повідомляє спільнота Varta1 на своїй сторінці у Фейсбуці, активісти запровадили нічне чергування.

"Ніхто нічого палити не буде, ми за безпечне місто. Повинен бути порядок, а шини потім спокійно можна буде відправити на схід", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.