Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://obozrevatel.com

Середа, 27 червня 2012, 17:20

Чиновнику Львівської міськради за отримання хабара «світить» до 10 років позбавлення волі

Львівська прокуратура порушила кримінальну справу стосовно в.о. начальника управління муніципальної дружини Львівської міської ради за фактом вимагання та отримання майже 4 тис. грн. хабара, через це йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м. Львова.

 

Кримінальну справу стосовно останнього порушено за ч. 3 ст. 368 КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна.

Чиновник вимагав ці кошти від директора Львівського громадського формування «Фенікс-Гард» за видачу посвідчень для 19 його членів, які дають право на користування травматичною зброєю.

Посадовця Львівської міськради спіймали «на гарячому», під час отримання хабара.

Досудове слідство у цій кримінальній справі триває.

Нагадаємо, як повідомляли вчора «Варіанти», міський голова Львова Андрій Садовий вчора зазначив, що виконуючий обов'язки керівника муніципальної дружини Львова більше не працюватиме в органах місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.