Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Гірняк

П'ятниця, 12 червня 2015, 11:56

Гірняка обрали лідером місцевого самоврядування Львова

Володимир Гірняк

На церемонії «Люди Львова 2015» Володимир Гірняк переміг у номінації «Лідер місцевого самоврядування».

Про це повідомляє ЛОО «Громадянська позиція».

На 5 офіційній церемонії нагородження «Люди Львова 2015», що відбулася 11 червня на Арені Львів, переможцем у номінації «Лідер місцевого самоврядування» став співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк, випередивши міського голову Львова Андрія Садового.

Найдостойніших підприємців, політиків та громадських діячів Львівщини визначали незалежні експерти й громадськість.

«Зараз реформи місцевого самоврядування є номером один в Україні. Коли ми передамо реальні повноваження, реальну владу громадам, ми всі відчуємо, що почнемо жити краще», - зазначив Володимир Гірняк.

Депутат Львівської міськради розповів, що часто спілкується з мешканцями – у дворах, школах, жеках, лікарнях, у Львові і в області, та в інших громадах.

«Не можна займатись місцевим самоврядуванням, якщо не спілкуєшся з людьми, не знаєш, чого вони хочуть», - заявив Гірняк.

Нагадаємо, ЛОО «Громадянська позиція» підтримала львів'ян у протесті проти забудови парку на вул. Стрийській, де уже вирубали 2 тисячі дерев. Також ЛОО вдалося призупинити будівництво павільйону на місці дитячого майданчика на вул. Володимира Великого у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.