Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Арена Львів

П'ятниця, 12 червня 2015, 14:32

На «Арені Львів» встановили металеві решітки

Арена Львів

До матчу Україна-Люксембург на «Арені Львів» встановили металеві решітки.  

Про це повідомляє Dynamo.Kiev.Ua.

До матчу кваліфікації Євро-2016 між збірними України та Люксембургу на «Арені Львів» прийняті важливі заходи безпеки.

Організатори врахували сумний досвід недавнього фіналу Кубка України на НСК «Олімпійський», коли на поле вибігли тисячі фанатів.

Відомо, що до Львова приїде велика кількість столичних уболівальників, тому на арені вирішили встановити металеві грати. Крім того, особливу увагу буде приділено обшуку представників преси.

"Ми зробимо все можливе, щоб матч пройшов на найвищому рівні з точки зору безпеки. З самого початку нашої роботи ми маємо дуже тісний зв'язок з обласними та міськими керівниками, службами правопорядку, щоб вирішувати питання щодо експлуатації стадіону. Сьогодні у нас була нарада, на якій ми обговорили, як будемо готуватися до матчу", – заявив директор «Арени Львів» Денис Ринський.

Нагадаємо, у неділю, 14 червня, на «Арені Львів» відбудеться матч УЄФА ЄВРО 2016 між збірними командами з футболу України та Люксембургу – його охоронятимуть більше тисячі правоохоронців.

А завтра, 13 червня, на львівському стадіоні буде проведене відкрите тренування збірної України з футболу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.