Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

http://lviv-redcross.at.ua

Середа, 27 червня 2012, 17:46

На ліквідацію наслідків негоди 9 червня виділено понад 1 млн. грн.

Для ліквідації наслідків стихійного лиха, яке сталося 9 червня на території Дрогобицького, Жидачівського, Миколаївського та Самбірського районів Львівської області і завдало мешканцям зазначених територій чималої шкоди, було виділено 1034,75 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Дрогобицький район отримав 407 250 грн., Жидачівський – 568750 грн. та Самбірський – 58750 грн. Кошти постаждалим мешканцям Дрогобицького і Жидачівського районів виплачені у повному обсязі, а мешканцям Самбірщини – наразі виплачуються.

«Сьогодні усі кошторисні рахунки пройшли експертизу у Міністерстві регіонального розвитку і будівництва України. Згідно з висновками цієї експертизи, на відновлення пошкоджених негодою об'єктів потрібно загалом 8,5 млн. грн. Наразі вже відновлено 1279 об'єктів приватних домогосподарств та 28 об'єктів бюджетної сфери», - зазначив голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.