Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

I-Phone 6

apple-room.com.ua

Понеділок, 15 червня 2015, 11:37

На митниці «Рава – Руська – Гребенне» виявили 27 I-Phone 6

I-Phone 6

На кордоні з Польщею львівські митники вилучили 27 мобільних телефонів.  

Про це повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Вчора, 14 червня,  на пункті пропуску «Рава – Руська – Гребенне» митники вилучили 27 мобільних телефонів марки «I-Phone 6», львів’янин намагався ввезти  в Україну з приховуванням від митного контролю.

Так, прямуючи з Польщі легковим  авто для митного контролю він обрав смугу «зелений коридор», чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Під час візуального огляду автомобіля у митників виникла підозра щодо наявності у ньому товару, що переміщується з приховуванням від митного контролю.  У зв’язку з цим автомобіль було виведено зі смуги спрощеного митного контролю в спеціально відведене місце, і недарма. У багажному відділенні, серед особистих речей було виявлено 27  мобільних телефонів «I-Phone 6».

Львів’янин порушив порядок проходження митного контролю смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор».

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар, вартість якого буде встановлено додатково, вилучено.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.