Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт дороги

loda.gov.ua

Понеділок, 15 червня 2015, 12:22

Львівські дороги поблизу кордону з Польщею ремонтуватимуть за 77,3 млн євро

ремонт дороги

Львівщині виділили 77,3 млн євро для ремонту доріг, які слугують підходами до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Комітет Верховної ради з питань бюджету підтримав ініціативи Львівської ОДА про виділення коштів на ремонт доріг, у тому числі за рахунок європейських коштів, грандів і позик. Йдеться про залучення Україною кредитних коштів Польщі для фінансування проектів із розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури.

Для Львівської області попередньо погоджена сума у 77,3 млн євро для ремонту доріг загального користування, які слугують підходами до вже збудованих і функціонуючих пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

"Дане питання розглядають у Міністерстві фінансів України та Міністерстві інфраструктури України і його можна вирішувати після підписання договору між урядом Польщі та урядом України про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги. Міністерству фінансів України та Міністерству інфраструктури України потрібно пришвидшити підписання цього договору для визначення розпорядника коштів", - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Уже 14-18 червня розпочинаються роботи в напрямку зі Львова до Івано-Франківської області в межах використання коштів, виділених на ремонт автомобільних доріг української частини Карпатського єврорегіону.

Нагадаємо, цього року з бюджету області виділено понад 139 млн грн на ремонт аварійних ділянок доріг на Львівщині.

Також у травні стартував конкурс на будівництво, подальшу експлуатацію та утримання нової платної автомобільної дороги Львів-Краковець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.