Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.pravda.lutsk.ua

Середа, 27 червня 2012, 18:00

З 1 липня зростає прожитковий мінімум

З 1 липня набудуть чинності нові соціальні стандарти, відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», які закладаються при розрахунку розміру державної соціальної допомоги. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць, з 1 липня становлять – 1044 грн., а також для тих, хто відноситься до основних соціальних і демографічних груп населення, зокрема: для дітей віком до 6 років - 917 грн.; для дітей віком від 6 до 18 років - 1144 грн.; для працездатних осіб - 1102 грн.; для осіб, які втратили працездатність - 844 грн.

«З огляду на зміни, управління соціального захисту Львівської міської ради проводитиме призначення всіх державних соціальних допомог, розміри яких визначаються у відсотковому відношенні до нових діючих мінімумів, основні з яких: допомога у зв'язку з вагітністю та пологами; одноразова допомога при народженні дитини; допомога на догляд за дитиною до досягнення нею трирічного віку; допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування; допомога на дітей одиноким матерям; тимчасова державна допомога дітям; допомога при усиновленні дитини; державна соціальна допомога малозабезпеченим сім'ям; державна соціальна допомога інвалідам з дитинства та дітям-інваліда», – повідомив начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк.

Нагадаємо, для оформлення соціальної допомоги, львів'яни повинні звертатись у «Єдину приймальню» районного відділу соціального захисту, які працюють за розширеним графіком: понеділок-четвер з 08:00 до 19:00, в п'ятницю з 09:00 до 16:45.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.