Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

mvs.gov.ua

Понеділок, 15 червня 2015, 14:15

На Львівщині ліквідували 4 підпільні гральні заклади

гральний заклад

У Львові викрили 4 гральних заклади та міні-цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

13 червня львівські правоохоронці припинили діяльність 4 гральних закладів. Один з них працював у Львові, 3 – у Городоцькому районі.

У приміщеннях закладів правоохоронці виявили та вилучили 62 гральних апарати та 40 тис грн, які були виручені від надання послуг у цій сфері.

Також під час проведення обшуку правоохоронці виявили міні-цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору.

Вилучено 60 літрів етилового спирту, майже 300 марок акцизного збору з ознаками підробки, пляшки з фальсифікованим алкоголем, а також порожні пляшки з під алкоголю різних відомих марок.

Підозрюваним загрожує штраф від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.