Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забіг

ЛОО "Громадянська позиція"

Понеділок, 15 червня 2015, 15:16

Завдяки забігу на Сихові зібрали 10 тис грн для бійців АТО

забіг

У Львові відбувся "Патріотичний пробіг на Сихові" з метою збору коштів для бійців 24 бригади Яворова.

Про це повідомляє ЛОО "Громадянська позиція".

Вчора, 14 червня, на Сихові відбувся патріотичний забіг, приурочений до Дня народження Євгена Коновальця. Метою акції, організатором якої  виступила «Громадянська позиція», був збір коштів бійцям 24 механізованої бригади.

За звання чемпіона змогли поборотись всі охочі. Найстаршому учаснику, відомому марафонцю Анатолію Коляновському, виповнилось 73 роки. Також спробував свої сили співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк.

«Ми намагались поєднати дві речі: зібрати кошти для 24 бригади, якій наші волонтери вже давно допомагають, а також залучити молодь до здорового способу життя, забравши їх з вулиці від алкоголю та цигарок», - пояснив Володимир Гірняк.

За його словами, такі забіги потрібно проводити частіше.

«У нас культура бігу не настільки поширена і ми повинні це культивувати як серед молоді, так і серед старшого покоління», - зазначив Володимир Гірняк.

Під час заходу вдалося зібрати близько 10 тис грн для бійців АТО. Зазначимо також, що завдяки  волонтерами «Громадянської позиції»  вже вдалось придбати для бійців 24 бригади автомобіль. Невдовзі його відправлять на передову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.