Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МТС Україна

Понеділок, 15 червня 2015, 18:31

Відтепер львів’яни не платитимуть за дзвінки в мережі МТС

МТС Україна

«МТС Україна» перетворила Львівщину на територію безкоштовного спілкування.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю «МТС Україна».

З 15 червня львів’яни та мешканці області з новим тарифом «Смартфон Zero» більше не платитимуть за дзвінки в мережі МТС та безлімітний мобільний інтернет.

Також абоненти «МТС Україна», які завітали на Львівщину, зможуть спілкуватися та користуватимуться мобільним інтернетом на території області цілком безкоштовно, а щоденна абонентська плата, передбачена їх тарифами, не зніматиметься.

«Львів – столиця інновацій, те, що вперше відбувається в Україні, часто починається зі Львова. Ми вирішили підтримати цю унікальність новим тарифом «Смартфон Zero», який ексклюзивно доступний тільки львів’янам, мешканцям області й туристам, які відвідують Львів. «Смартфон Zero» – це подарунок від «МТС Україна» для Львівщини. Сподіваємось, безкоштовний необмежений доступ в інтернет допоможе прокласти туристичний маршрут вулицями міста, без проблем знайти потрібний музей, кафе, викликати таксі чи замовити готель навіть, якщо закінчились гроші на рахунку», – повідомив заступник генерального директора по регіону «Захід» Сергій Самокрик.

Користувачами нового тарифу «Смартфон Zero» автоматично стануть всі абоненти Львівської області, які до того користувалися іншими тарифами передплати, а нові абоненти можуть підключитися, придбавши стартовий пакет вартістю 20 грн і здійснивши одноразове поповнення на 40 грн.

Тариф «Смартфон Zero» не передбачає будь-яких додаткових оплат за дзвінки в мережі МТС та безлімітний мобільний інтернет, а вартість дзвінків на номери інших операторів мобільного зв’язку становить лише 35 коп. за хвилину.

Для абонентів «МТС Україна» з інших регіонів «територія безкоштовного спілкування» стає доступною після першого дзвінка, здійсненого на території Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.