Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

новобудова

novobudovy.com

Вівторок, 16 червня 2015, 10:46

На вул. Пасічній у Львові планують побудувати новий житловий квартал

новобудова

У Львові планують звести новий житловий квартал на вул. Пасічній на земельній ділянці площею 10,87 га.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

З 26 травня по 26 червня 2015 року триває громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельних ділянок за межами Львова на вул. Пасічній.

Зі слів головного архітектора проекту Миколи Лопушанського, земельна ділянка наразі є у користуванні концерну «Сімекс». На цій території, площею 10,8 га, передбачається побудувати квартал малоповерхової (4 + мансарда) житлової та громадської забудови.

Ділянка розташована за межами Львова біля Винниківського лісопарку.

У межах кварталу передбачається побудова початкової середньої школи, дитсадка, підземного паркінгу, а також  торгових та побутових об’єктів.

"Розташування проектованого кварталу допоможе розв’язати низку проблем мікрорайону. А саме, будуть створені місця для дітей у новому садочку та школі для молодших класів, а також вирішиться гостра проблема з паркуванням автотранспорту", - повідомляє Микола Лопушанський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.