Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет під стінами ЛОДА

Вівторок, 16 червня 2015, 11:24

Сьогодні під ЛОДА пікетують медики пологового та хворі на ниркову недостатність

пікет під стінами ЛОДА

Сьогодні під стінами Львівської облдержадміністрації зібралися працівники пологового на Батальній та хворі на ниркову недостатність.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні медики Львівського перинатального центру пікетують будівлю Львівської ОДА з вимогою негайно розпочати реконструкцію закладу. Також до них долучилися хворі, які проти встановлення неякісних апаратів для гемодіалізу компанії Medical Group Україна у Новояворівскій лікарні.

Працівники пологового на вул. Дж. Вашингтона, 6 вимагають у обласної влади провести кінцеву експертизу стану Львівського обласного перинатального центру та оголосити тендер на визначення нового підрядника з будівництва, що посадовці обіцяли зробити ще в квітні цього року.

Пікетувальники перинатального центру з плакатами "ОДА, візьміть кредит, врятуйте перинатальний центр", "Ми хочемо народжувати у перинатальному центрі" очікують на реакцію з боку посадовців.

А учасники мітингу хворих на ниркову недостатність вимагаютьщоб апарати компанії Medical Group Україна для преведення гемодіалізу, які зараз встановлюються в Новояворівскій лікарні, були замінені на машини Fresenius. На їх думку, машини, які зараз монтуються, є неякісними.

«Вимагаємо, щоб негайно поставили наші фрезеніївські машини, які вже має громада, та демонтували ті машини, які перевезені до Новояворівської лікарні незаконним шляхом», – зазначила президент Асоціації Життя інвалід І групи Ірина Куцьо.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.