Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

відкачка води

facebook.com

Вівторок, 16 червня 2015, 11:37

Вчора у Львові затопило 5 будівель

відкачка води

внаслідок грози у Львові запотило 5 будинків та пошкоджено поваленим деревом 2 легкових авто.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

15 червня о 12:00 год та о 22:00 год, внаслідок проходження грози із сильною зливою над Львовом, зазнали підтоплень 5 будівель та пошкоджено поваленим деревом 2 легкових автомобіля.

До ліквідації наслідків негоди були залучені 4 одиниці спеціалізованої техніки, 4 мотопомпи та 23 працівників, 3 оперативних групи районних відділів, якими було відкачано 876 куб.м води.

Також о 12:18 год у Брюховичах на вул. Коновальця, пожежно-рятувальним відділенням проводилась відкачка води із підтопленого підвального приміщення та гаражу приватного цегляного житлового будинку.

О 23:02 год на вул. Торф’яна, пожежно-рятувальним відділенням проводилась відкачка води із підтопленого підвалу житлового будинку та прилеглої території.

А о 23:36 год на вул. Богдана Хмельницького, пожежно-рятувальним відділенням проводилась відкачка води. Всього відкачано 200 куб.м води.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.