Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконний кінотеатр

mvs.gov.ua

Вівторок, 16 червня 2015, 14:03

На Львівщині викрили підпільний кінотеатр

незаконний кінотеатр

У Самборі закрили незаконний 3D кінотеатр, у якому транслювали контрафактні повнометражні фільми.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні підпільного кінотеатру, правоохоронці виявили та вилучили 3D кінопроектор, ресивер об’ємного звуку, системний блок та зовнішній жорсткий диск із записами кінострічок, спеціальні окуляри та грошові кошти виручені від незаконної трансляції кінофільмів.

Крім цього, працівники міліції вилучили друковані квитки, документацію та рекламні плакати про заклад.

«Також ми встановили особу зловмисника, котрий без відповідних дозвільних документів, в орендованому приміщенні за допомогою високотехнологічного обладнання транслював кінострічки», - розповівначальник відділу УПЗСЕ ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Наразі відкрито кримінальне провадження за порушення авторського права. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.