Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

bcschool9.at.ua

Четвер, 28 червня 2012, 10:36

У Львові відкрили літню школу з вивчення англійської мови для бідних родин

На час літніх канікул у Львові для потребуючих дітей організували літню школу з вивчення англійської мови. Про це повідомляє прес-служби Львівської міської ради.

Львівська обласна громадська організація «МІСТОК» спільно з управлінням соціального захисту Львівської міської ради організовує літню катехитично-інтеграційну школу з вивчення англійської мови.

Заняття у школі стартували 25 червня і триватимуть до 6 липня. Заняття проходять щоденно, окрім вихідних, з 10:00 до 15:00, в школі №4 з поглибленим вивченням англійської мови.

«Під час літніх канікул ми хотіли залучити дітей до активного і корисного відпочинку, щоб проведений час поєднував у собі як розваги, так і корисні речі. Тому спільно з організацією «МІСТОК» ми вирішили організувати вивчення англійської мови серед дітей 8-12 років, із соціально потребуючих сімей. Оскільки сьогодні вивчення іноземної мови, а то й кількох у ранньому віці, є не примхою, а вимогою часу, оскільки знання мови допоможуть цим діткам у майбутньому впевненіше рухатись життєвою дорогою, і на рівних конкурувати на ринку здобуття професійного фаху, та достойного місця праці.

Варто наголосити, що заняття з вивчення мови проходять не у звичному форматі школи, а в поєднанні із розважальною програмою, із використанням принципів християнського виховання та розвитку творчого потенціалу. До прикладу, у перший день «літньої школи» дітки побували на екскурсії древнім Львовом, наступного дня їм провели майстер-клас із танців, заплановано проведення майстер-класів з виготовлення листівок та багато іншого. Всі ці заходи проводяться із використанням англійської, яка в такий спосіб добре засвоюється», – повідомила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк.

До участі у проведені «літньої школи» залучено волонтерів з Іспанії, Франції та студентів Українського Католицького Університету, а також до підтримки у проведені заходів долучились: мережа супермаркетів «Степ», Львівський музей шоколаду» та Музей народної архітектури і побуту «Шевченківський гай».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.