Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шини під податковою

facebook.com

Середа, 17 червня 2015, 10:14

Львівські активісти заблокували вхід до податкової

шини під податковою

Громадські активісти заблокували вхід до податкової на вул. Стрийській у Львові, вимагаючи призначення керівника ДФС Львівщини.  

Про це повідомила спільнота Дорожній контроль на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Податкова Львівської області заблокована. Активісти запрошують всіх небайдужих львів'ян долучитися до акції на вул. Стрийська, 35. Активісти вимагають, щоб голова ДФС Роман Насіров, призначив керівника на основі відкритого та прозорого конкурсу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, громадські активісти чергують під головним офісом ДФС Львівщини з 10 червня, вимагаючи якнайшвидше призначити керівника ДФС Львівщини. Раніше вони повыдомляли, що з 16 червня, якщо не буде оголошено про результати конкурсу на посаду голови ДФС Львівщини, їм доведеться застосувати радикальні методи.

"У разі ігнорування з боку керівника ДФС України узгодженої позиції щодо кандидатури майбутнього очільника Львівської фіскальної служби та відсутності відповідного подання станом на 18.00 год 16 червня 2015 року залишаємо за собою право продовжити заплановані акції протесту", - йдеться у повідомленні.

Львів'ян підтримали Комітет підприємців Львівщини, який звернувся до керівницитва ДФС України з проханням оголосити результати конкурсу та голова Львівської ОДА Олег Синютка, який звернувся до Романа Насірова з прохання призначити керівника податкової на Львівщині до 16 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.