Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вода

kiyany.obozrevatel.com

Середа, 17 червня 2015, 11:37

«Львівобленерго» не відключатиме світло водоканалу Борислава

вода

ПАТ «Львівобленерго» відтермінувало відключення від електроенергії КП «Бориславводоканал».  

Про це повідомляє прес-служба Бориславської міської ради.

Як заявив в.о. міського голови Борислава Ігор Яворський, місту вдалося досягнути позитивного результату щодо відтермінування відключення ПАТ «Львівобленерго» від електроенергії КП «Бориславводоканал».

"Керівництвом міста здійснюються всі необхідні заходи для виведення водоканалу із прірви. Основною вимогою обленерго є вчасна та повна проплата за використану електроенергію міським водоканалом", - розповів Ігор Яворський.

За його словами, є прийняті відповідні законодавчі акти щодо повернення коштів з різниці у тарифах, тому сума коштів з погашення різниці має складати близько 5,3 млн. грн. Ситуація залишається складною, але контрольованою.

Також Ігор Яворський представив новопризначеного голову ліквідаційної комісії КП «Бориславводоканал» Ярослава Лопушанського.

Нагадаємо, 5 червня розпочато розслідування посадовців КП "Бориславводоканал" за фактами умисного зловживання службовим становищем. А напередодні мешканці Борислава перекрили дорогу у напрямку до Східниці через відсутність водопостачання у місті.

Також через напружену ситуацію з місцевим водоканалом у березні міський голова Борислава Володимир Фірман написав заяву про відставку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.