Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

autonews.autoua.net

Середа, 17 червня 2015, 12:56

На пунктах пропуску Львівщини працюватиме комплекс прикордонного контролю "Потік А"

пункт пропуску

Через збільшення потоку транспорту та пасажирів у міжнародних пунктах пропуску працюватиме мобільний комплекс прикордонного контролю "Потік А".

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Потік А" запрацює у міжнародних пунктах пропуску "Шегині", "Краковець" та "Рава-Руська". Він використовуватиметься у разі різкого збільшення пасажиро-траснпортного потоку, для оформлення груп туристів.

"Започатковано попереднє інформування прикордонників про попередні списки груп туристів – шляхом надсилання списків на електронні адреси пунктів пропуску - ця інформація дає змогу пришвидшити процедуру прикордонного оформлення", - йдеться у повідомленні.

Зазаначимо, що лише за п’ять місяців 2015 року в пунктах пропуску на українсько-польському кордоні кількість подорожуючих сягнула понад 6 млн 274 тис людей, а транспортних засобів зареєстровано понад 2 млн 160 тис, що на 21% та 13% відповідно більше, ніж у порівнянні із аналогічним періодом минулого року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.