Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ДФС у Львівській області

Середа, 17 червня 2015, 17:08

Львівські активісти під податковою очікують на Яценюка

ДФС у Львівській області

Громадські активісти, які заблоковали головний офіс податкової Львівщини, очікують завтра на приїзд прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Сьогодні, 17 червня, із 7.00 год ранку під управлінням ДФС Львівщини зібралися громадські автивісти, які вимагають від влади якнайшвидше призначити керівника львівської податкової за результатами конкурсу.

Керівник ГФ "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський розповів, чого саме активісти домагаються, блокуючи виходи і входи податкової шинами та авто, а також про громадські сподівання щодо приїзду Арсенія Яценюка завтра до податкової.

"Близько двох тижнів тому більш ніж 30 організацій дали прес-конференцію стосовно того, що ми не допустимо будь якого правового нігілізму, тому що повинні бути прозорі умови конкурсу, є два фіналісти, і одного з них повинні призначити, немає значення, якого саме, вони мають дотримуватись правил, які встановили", – зазначив Іван Спринський.

Активіст розповів, що на блокування офісу не було жодної реакції від керівника ДФС Романа Насірова.

Більше того, керівництво податкової, внаслідок непорозуміння, всіляко намагалось очорнити акцію.

"Спочатку казали, що нам платять гроші, потім казали, що ми тут від когось виступаємо. Насправді, тут зібрались ті, хто за прозорий конкурс, за чесні вибори. Якщо на прикладі Львівщини ми відстоємо одну державну установу, природньо, що теперішнє керівництво не готове на це йти, тому що піде ланцюгова  реакція по всій Україні, бо Львів завжди був тим сірником, що розпалює країну", – пояснив керівник ГФ "Рабів до раю не пускають".

Він заявив, що стіни податкової будуть заблоковані до того часу, доки не будуть виконані вимоги громадськості Львівщини та до активістів не вийде особисто Роман Насіров і не оголосить новий прозорий конкурс на посаду очільника львівської ДФС.

"Також ми сподіваємося, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який приїжджає завтра на Львівщину, не втече від людей і приїде сюди, для того, щоб з'ясувати всі обставини", - зазначив Іван Спринський.

Нагадаємо, 8 червня У Львові відбулась прес-конференція, на якій Громадські активісти Львова вимагали від керівництва ДФС України негайного призначення керівника львівської податкової за результатами конкурсу.

Відтак, активісти блокують податкову ще з 10 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.