Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Юрій Лазаренко

Середа, 17 червня 2015, 15:40

На Львівщині розпочався ремонт дороги Львів-Мукачеве

Юрій Лазаренко

16 червня дорожники розпочали ремонт дороги загального значення Львів-Мукачево на ділянці село Давидів – межа Львівської області, протяжністю близько 41 км.

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко львівським журналістам.

Юрій Лазаренко наголосив, що ремонт вестиметься із використанням нових технологій, за допомого холодного ресайклінгу. Дорога на цій ділянці отримає посилену основу та асфальтобетонне покриття. 

"Із застосуванням цих технологій ми зможемо якісно віремонтувати всю дорогу, це дозволить їй довго служити", – запевнив Юрій Лазаренко.

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні виділив 200 млн. грн.

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, які проводитимуть ремонт, а саме: "Онур Конструкціон Інтернешнл" ремонтуватиме ділянку у Львові (вул. Зелена – Сихівське кладовище), а ТзОВ "ПБС" – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Начальник САД у Львівській області сподівається, що ефективне використання державних коштів за допомогою нових технологій дасть можливість не лише якісно виконати ремонт зазначених ділянок, але й додатково ліквідувати аварійну ямковість на певній кількості кілометрів автодроги Львів-Мукачево.

"Сподіваюся, з врахуванням вже відремонтованих ділянок, на відрізку траси Львів-Мукачево, що проходить територією нашої області, нам вдасться ліквідувати аварійну ямковість у повному об'ємі", – наголосив Лазаренко.

Зазначимо, з ініціативою ремонту дороги H-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів виступили народні депутати західних областей України. Ця пропозиція була підтримана профільними комітетами Верховної Ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.