Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

онлайн сервіс

10palcev.net

Середа, 17 червня 2015, 18:17

У Львові 700 осіб тестуватимуть «Особистий кабінет мешканця»

онлайн сервіс

На тестування он-лайн-порталу «Особистий кабінет мешканця» зареєструвалось близько 700 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Незабаром мешканці Львова матимуть змогу в бета-режимі скористатись послугами он-лайн-порталу «Особистий кабінет мешканця».

Як повідомив начальник міського управління міжвідомчої координації Тимофій Александронець, скориставшись ресурсом, львів'яни зможуть замовити певні довідки в мережі Інтернет, а потім лише забрати їх у відповідному відомстві.

Початково на сайті будуть доступні замовлення завірених копій ухвал Львівської міськради та видача довідок про перебування на квартирному обліку. Окрім цього, можна буде замовити довідку про несудимість в МВС, а також довідку про доходи в ДФС.

Ідентифікація мешканців на порталі відбуватиметься за допомогою інноваційного механізму BankID, реалізованого в партнерстві із низкою найбільших українських банків, а згодом і за допомогою MobileID та електронно-цифрового підпису.

Нагадаємо, нещодавно у Львові презентували онлайн портал «Особистий кабінет мешканця», який надаватиме онлайн доступ до адміністративних послуг і електронних сервісів міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.