Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Atlasjet Україна

Четвер, 18 червня 2015, 16:52

У Львові презентували перший рейс авіакомпанії AtlasJet Київ-Львів-Київ

Atlasjet Україна

18 червня у Львівському національному аеропорту ім. Данила Галицького презентували перший рейс авіакомпанії AtlasJet Україна в напрямку Київ-Львів-Київ.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів".

На презентації був присутній Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, який зазначив, що уряд України та Міністерство транспорту підтримує розвиток конкуренції на авіапросторі України та підтримує рух на зменшення цін для пасажирів, а також аби перевезення були більш якісні та безпечніші.

"Я сподіваюсь, що цей перший рейс стане початком доброї традиції приходу нових авіакомпаній та перевізників до українського ринку", – заявив Андрій Пивоварський.

Як повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, складна економічна ситуація в Україні – не завада для її успіху.

"Сьогоднішній день – це сторінка в історії успіху Львова та Львівщини. Я вдячний Міністру інфраструктури Андрію Пивоварському, тому що за весь цей час, він єдиний з міністрів, який послухав, зрозумів і виконав всі речі, які дають можливість для Львівщини отримувати нові рейси за новою ціною", – пояснив Олег Синютка.

В свою чергу, Андрій Пивоварський зазначив, що вже цього року договір про "відкрите небо" для Львова буде підписаний. Він надасть – можливість Україні привабити на авіаринок більше перевізників, а це можливість здешевити квитки.

"Якщо усе вийде так, як заплановано, то українці нарешті матимуть авіаквитки по 5 доларів та великий вибір лоукостерів", – зазначив Андрій Пивоварський. 

Нагадаємо, партнер юридичної фірми "Анте", яка представляє інтереси AtlasJet, Андрій Гук повідомив, що на початковому етапі авіакомпанія планує запустити регулярні рейси за сполученням Львів-Київ та Львів-Стамбул.

А ще на початку червня Державіаслужба надала авіакомпанії AtlasJet Україна дозволи на експлуатацію 6 повітряних ліній, 2 з них – зі Львова.

Залучення авіакомпаній до Львова стало можливим внаслідок проекту "відкрите небо", який стартував у львівському аеропорту 1 квітня.

більше відео

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.