Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міська рада

Четвер, 18 червня 2015, 16:10

Львівські громадські неприбуткові організації отримають 375 тис грн

Львівська міська рада

16 громадських організацій Львова цьогоріч отримають фінансову підтримку від міста для покриття видатків на оренду приміщень у розмірі 375 тис. грн.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

На конкурс було подано 26 заявок від 17-ти громадських організацій на загальну суму близько 500 тисяч гривень.

Для розгляду заявок учасників конкурсу була створена  конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники управління “Секретаріат ради“,  департаменту гуманітарної політики, управління комунальної власності департаменту економічної політики та депутатського корпусу. Комісія провела два засідання, на яких було розглянуто інформацію про діяльність громадських організацій у 2014 році, заплановані заходи на 2015 рік, а також стан та використання орендованих приміщень. 

«Загальний розмір цьогорічної фінансової підтримки  - близько 375 тисяч гривень. До переліку увійшли ГО, які мають різну площу  від 20 кв. м. –  до 365 кв.м. Сума орендної місячної плати у них також різна, вона коливається від  двохсот  - до 14 тисяч гривень. Відтак найбільшу підтримку отримали громадські організації інвалідів та інші організації соціального спрямування, наприклад,  “Регіональний Центр соціальної адаптації“, який займається адаптацією осіб, які повернулись з місць позбавлення волі», - зазначив начальника відділу громадського партнерства ЛМР Орест Файфурка. 

Нагадаємо, 17 червня Львівський виконком затвердив перелік громадських організацій, які отримають фінансову підтримку у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.