Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дорога

zugunder.com

П'ятниця, 19 червня 2015, 15:08

Львівщина може отримати 24 млрд. грн. на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк

дорога

Мінінфраструктури може виділити 24 млрд. грн. на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Про надання коштів йшлося на прес-конференції у Львові, 18 червня, за участю міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського.

"Сьогодні на автомобільній дорозі Львів-Луцьк вже повністю відновлено 1,7 кілометрів асфальтного покриття. Мова іде виключно про повноцінний ремонт, для якого потрібні значні кошти. І лише у співпраці та за сприяння міністерства нам вдасться вирішити це питання", - наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Губернатор Львівщини повідомив, що для повноцінного ремонту і відновлення усіх доріг в області, за попередніми підрахунками, потрібно 24 млрд. грн.

Натомість з державного бюджету на утримання та експлуатацію доріг у 2015 році передбачено всього 130 млн. грн., також виділено 150 млн. грн. й з обласного бюджету.

Олег Синютка розповів, що на сьогодні тривають переговори з Європейським інвестиційним банком щодо виділення кредитних коштів на ремонт автомобільних трас.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.