Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забудова на вул. Панча

lviv.ridne.net

П'ятниця, 19 червня 2015, 14:28

Ситуацію з забудовою на вул. Панча у Львові розслідуватиме комісія

забудова на вул. Панча

У Львові створять комісію для з’ясування ситуації з будівництвом житла для журналістів на вул. Панча.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 червня, під час засідання сесії міськради міський голова Львова Андрій Садовий доручив створити комісію для з'ясування ситуації з будівництвом багатоповерхового житлового будинку на вул.Панча, 12-18.

Зазаначимо, цю земельну ділянку було виділено для будівництва житла для журналістів.

"Ми пішли назустріч журналістам і виділили на вул.Панча земельну ділянку.  Але ми виділили земельну ділянку за однієї умови – журналісти за свої кошти будують житло. До мене доходить інформація, що з’явився інвестор, який будує частину квартир для журналістів по ціні 6 тис. грн за 1 м.кв, а інша частина - комерційне житло. Якщо інформація відповідає дійсності, то треба наше рішення скасувати", - повідомив Андрій Садовий.

За його словами, для того, щоб розібратися у цій ситуації, потрібно створити спеціальну комісію.

"Треба запросити Спілку журналістів області, щоб показати всі первинні документи, витребувати документи, які надавав держархбудконтроль і на наступному пленарному засіданні доповісти депутатам міської ради про стан справ. Тому що інформації дуже багато, а я б хотів, щоб була достовірна інформація, комісійно зібрана і проаналізована", - наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, на будівництво житлового будинку на вул. Панча, 12-18, як раніше повідомляли у міськраді, місто не видавало містобудівних умов та обмежень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.