Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АС-2

niceplace.com.ua

П'ятниця, 19 червня 2015, 16:29

У Львові збудують 2 нові АС

АС-2

У Львові затвердили інвестиційний проект будівництва автобусних станцій для відправлення маршруток у Бібрському, Ходорівському та Городоцькому напрямках.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів" з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 червня, на сесії міської ради, львівські депутати проголосували за будівництво АС на вул. Пасічній – вул. Зеленій та на вул. Городоцькій – вул. Збиральній.

Станція на перехресті вул. Пасічна – вул. Зелена обслуговуватиме Бібрський та Ходорівський напрямки, а АС на вул. Городоцькій – Городоцький напрямок.

Як йдеться у проекті, після завершення будівництва АС на вул. Пасічній – вул. Зеленій переходить у власніст громади Львова, а АС на вул. Городоцькій – вул. Збиральній – у власність інвестора.

Згідно з інвестиційним проектом, вартість будівництва АС на вул. Городоцькій становитиме 36 884 640 грн, площа ділянки 1,34 га; а АС на вул. Пасічній – 4 490 304 грн, площа ділянки 0,6133 га.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.