Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Wizz Air

avianews.com.ua

П'ятниця, 19 червня 2015, 18:23

Wizz Air повернеться в Україну після війни

Wizz Air

Авіакомпанія Wizz Air повернеться на український ринок, коли закінчаться військові дії.

Про це повідомляє Українська правда.

"Я розмовляв з представниками угорської Wizz Air. Крім економічних причин, на закриття української дочки серйозно вплинули два чинники. Вона стала публічною компанією, для них будь-які збитки – це мінус в оцінці", - заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

За його словами, через те що вони публічна компанія, у них потреба в страховці істотно вище, ніж у приватної компанії.

"Іншими словами, страховики відмовилися страхувати певні напрямки в Україні через військові дії. У компанії мені пообіцяли, що повернуться на наш ринок, як тільки закінчаться військові дії", - сказав Андрій Пивоварський.

Нагадаємо, у березні авіакомпанія Wizz Air Holdings скасувала рейси Львів – Мілан Бергамо, Львів – Неаполь та Львів – Венеція Тревізо. Як повідомили у Wizz Air, наразі авіакомпанія продовжить працювати у повітряному просторі України лише з 8 рейсами.

Закриття підрозділу в Україні відомий авіаперевізник пояснює змінами у правилах обміну національної та іноземних валют внаслідок нестабільної ситуації у країні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.