Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Пивоварський

mtu.gov.ua

Понеділок, 22 червня 2015, 13:08

Львівську залізницю планують електрифікувати

Андрій Пивоварський

Серед пріоритетів фінансування кількох залізничних проектів Європейським інвестиційним банком є електрифікація залізничних шляхів на відрізку Ковель-Ізов-державного кордону з Польщею

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.  

У четвер, 18 червня, Міністр інфраструктури Андрій пивоварський зустрівся з керівним складом Львівської залізниці, під час робочого візиту до Львова.

На зустрічі обговорювали ініціативи відомства у напрямку реформування залізничної галузі, зокрема, йшлося про процес корпоратизації "Укрзалізниці".

За словами міністра, відомство провадить перемовини з Європейським інвестиційним банком щодо фінансування кількох залізничних проектів.

Серед пріоритетів і електрифікація шляхів на відрізку Ковель-Ізов-державний кордон з Польщею.

"Після проведення аналізу діяльності "Укрзалізниці" за 1995-2015 рр. Міністерство визначило пріоритетні напрямки, в яких потрібно рухати реформу галузі" - зазначив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

За його словами, потрібно працювати над впровадженням більш гнучкої та зрозумілої структури підприємства, та впорядкуванням його фінансової діяльності.

"Фінансовий аналіз та прозорі правила для інвесторів – це нагальні потреби "Укрзалізниці" сьогодні, адже для розвитку залізничної галузі потрібні інвестиції", - додав Андрій Пивоварський.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.