Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

GPS в маршрутних автобусах

pohlyad.com

Вівторок, 23 червня 2015, 17:12

На Львівщині 200 маршруток обладнали GPS-навігацією

GPS в маршрутних автобусах

200 маршрутних автобусів у Львівській області обладнали GPS-трекерами для автоматизованої системи управління приміськими та міжміськими автобусними пасажирськими перевезеннями.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

В обласній адміністрації розпочалася робота із внесення інформації у електронну базу даних автобусних маршрутів.

Уже внесено в базу 50 маршрутів. 

Львівська облдержадміністрація впроваджує систему електронного відстеження роботи автобусів за допомогою GPS-навігаторів із подальшим створенням єдиного диспетчерського пункту, який контролюватиме наявність автобусів на маршруті, дотримання ними маршруту та графіку руху.

В інформаційній базі містяться дані про наявні у перевізника транспортні засоби, зупинки на маршрутах, а також фіксується час, коли водій повинен прибути на певну зупину. Це дасть можливість здійснювати контроль за роботою перевізника.

На Львівщині є 694 маршрути на яких працює 1 436 автобусів, із них  близько 200 уже обладнано GPS-навігаторами, решту планують встановити до кінця цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.