Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гуманітарний вантаж

mukachevo.net

Вівторок, 23 червня 2015, 17:30

Для гуманітарних вантажів встановлять зелені коридори

гуманітарний вантаж

СБУ координуватиме проходження гуманітарної допомоги в Україну, а в певних пунктах допуску встановлять режим «зеленого коридору» для гуманітарних вантажів.

Про це повідомляє Інтерфакс.

«У рамках Служби безпеки України призначається відповідальний чиновник за координацію проходження гуманітарної допомоги, який діятиме в прямій координації з офісом віце-прем'єр-міністра України і Міністерством соціальної політики. Для гуманітарних вантажів будуть встановлені режими «зеленого коридору" на певних пунктах допуску», – зазначив радника прем'єр-міністра України Данило Лубківській.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк дав доручення оптимізувати і спростити процедури узгоджень, які необхідні для гуманітарних вантажів відповідно до українського законодавства.

«Допомога має надаватися швидко і максимально просто, одночасно із забезпеченням якісного контролю відповідно до розумних і цивілізованих процедур", – наголосив прем'єр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.