Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Осип Магур

Середа, 24 червня 2015, 12:00

Директор департаменту АПР Львівської ОДА пішов у відставку

Осип Магур

Директор департаменту агропромислового розвитку Осип Магур подав заяву на звільнення голові Львівської ОДА Олегу Синютці.

Про це повідомляє голова Львівської ОДА Олег Синютка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олег Синютка зазначив, що заява на звільнення подана за власним бажанням директора департамента АПР.

«Підтримую таке рішення. Воно співпадає з моїм розумінням незадовільного стану справ у департаменті та галузі АПК Львівщини. Це підтверджує і рейтинг областей, який нещодавно оприлюднило одне з ділових видань. У ньому серед найбільших провалів Львівщини назвали падіння сільськогосподарського виробництва: шосте місце серед областей, де зафіксовано це падіння. Вважаю, що робота департаменту АПР полягає у створенні умов для розвитку галузі. На жаль, у нинішньому вигляді це просто відділ статистики, і то у гіршому варіанті», написав на своїй сторінці Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні, 24 червня, відбудеться прес-конференція за участі Осипа Магура на тему: «Директор департаменту АПР про свавілля Синютки».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.